Badkamers & Inloopdouches van A tot Z

Eén aannemer voor uw badkamerrenovatie

Bij aannemer Van den Wouwer Wilfried kunt u rekenen op professioneel advies en het gebruik van hoogwaardige materialen tijdens uw badkamerrenovatie. We zijn gevestigd in Nijlen en bieden onze diensten aan om uw badkamer te vernieuwen, zodat deze niet alleen voldoet aan uw huidige wensen, maar ook aan uw toekomstige behoeften. 

Afbraakwerken & cementeren

Bij Van den Wouwer Wilfried uit Nijlen zijn we gespecialiseerd in het leveren van een volledige badkamerrenovatie met aandacht voor veiligheid en netheid bij de afbraak van uw oude badkamer. Wij zorgen voor de onmiddellijke afvoer van het puin en het in orde brengen van de werf, zodat uw droombadkamer snel kan worden geïnstalleerd. Onze expertise strekt zich uit tot elk detail van uw project, waardoor u verzekerd bent van een totaal vernieuwde badkamer die aan al uw wensen voldoet. Als u op zoek bent naar een deugddoende inloop douche die uw badkamer een opvallende uitstraling geeft, schakel dan onze professionele installatiediensten in. 

Waterdicht sanitair

Na de succesvolle renovatie van uw badkamer zorgen wij bij Van den Wouwer Wilfried voor een functionele inrichting met de nodige sanitaire toepassingen. Onze expertise omvat het installeren van diverse voorzieningen, zoals toiletten, wastafels, ligbaden, inloopdouches, waterverzachters en ander sanitair voor uw badkamer. Wanneer u kiest voor een Italiaanse douche of een inloopdouche, is het van groot belang om deze waterdicht te maken tijdens de plaatsing. Bij Van den Wouwer Wilfried begrijpen we het belang van duurzaamheid en kwaliteit, daarom zorgen we voor een technisch nauwkeurige uitvoering tot in de kleinste details om eventuele lekkages te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw inloop douche vele jaren meegaat. 

Betegeling

Bij de volledige afwerking van uw badkamerrenovatie worden niet alleen de waterleidingen en elektrische bedradingen voorzien, maar ook de keuze van vloer- en muurbekleding wordt zorgvuldig met u besproken. Aannemer Van den Wouwer Wilfried zorgt voor de professionele plaatsing van uw favoriete tegels en de afwerking van de plafonds voor een volledig afgewerkt resultaat. Deze keuze geeft uw badkamer niet alleen een prachtige uitstraling, maar zorgt ook voor een onderhoudsvriendelijke oplossing. Vertrouw op onze expertise voor een stralend resultaat. 

Tegels en vloeren

Wanneer u kiest voor een grondige badkamerrenovatie, biedt Van den Wouwer Wilfried in de regio Nijlen u de mogelijkheid om uw favoriete tegels en vloeren zorgvuldig te laten plaatsen voor het gewenste resultaat. Wij bieden u een ruime selectie aan mogelijkheden en creëren met de juiste chapewerken de perfecte, egale ondergrond voor uw badkamervloeren. Bij Van den Wouwer Wilfried wordt er veel aandacht besteed aan de nauwkeurige afwerking van uw nieuwe vloeren en betegelde muren. Onze professionals voegen de vloeren en tegelwanden netjes in en voor de laatste afwerking maken wij gebruik van silicone voor een extra waterdichte oplossing. 

Bepleistering van uw muren en douches

Naast onze andere diensten, behoort ook het bepleisteren van uw muren en douches tot onze expertise. Bij Van den Wouwer Wilfried zorgen we voor een nauwkeurige afwerking van uw muren, waardoor de verdere afwerking van uw badkamer, zoals het betegelen van uw wanden, vlotter zal verlopen. Wij nemen zelfs de verantwoordelijkheid voor het bezetten van uw plafonds in de badkamer op ons, om zo te zorgen voor een volledige en hoogwaardige service. 

Totaal pakket PROBAD.BE

Bij Van den Wouwer Wilfried staan wij garant voor een volledige badkamerrenovatie waarbij elk onderdeel grondig vernieuwd wordt. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat zowel het sanitair als de elektriciteit, de tegels, de muren en zelfs de plinten volledig worden vernieuwd. Bij ons wordt er niets over het hoofd gezien en garanderen we een volledig vernieuwde badkamer waar u jarenlang van kunt genieten.

Afspraak maken

Logo

Van volledig betegelde badkamers en inloopdouches tot specifieke elementen zoals baden en douches, wij bieden een uitgebreid assortiment aan.

Maak een afspraak

PROBAD.BE
Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Locatie: Bekijk de kaart
Adres: Albertkanaalstraat 26 te Nijlen
Tel: 0472 93 01 37 (Wilfried Van Den Wouwer)
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0820.241.797

Gratis offerte

Indien u tevreden bent met de prijsraming, dan komen wij graag bij u langs om een gedetailleerde offerte op te stellen. Tijdens deze afspraak zullen alle details zorgvuldig worden doorgenomen en eventuele aanpassingen worden besproken.